Waar we goed in zijn

Onze diensten

Warmtepompen

Met warmtepompsystemen zorgt u voor comfort in uw woning. In de zomer kunt u uw woning heerlijk koelen en in de winter goed verwarmen, zodat u altijd beschikt over een comfortabel binnenklimaat.

Mechanische ventilatie

Heeft u problemen met uw WTW ventilatiesysteem? Wilt u deze uitbreiden of vernieuwen? Wij kunnen u hierbij helpen.

Icon

Onderhoud

Om uw cv-ketel in een goede conditie te houden zodat deze veilig, duurzaam en zonder storingen kan functioneren is regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud zal de levensduur van uw installatie tevens verhogen.

Montage

Ook problemen met sanitaire voorzieningen kunnen wij voor u oplossen. Wilt u uw badkamer vernieuwen? Dit kunnen wij voor u installeren.

Icon

Zinkwerken

Met name op het gebied van maatwerk hebben wij veel kennis in huis. Het vervangen van dakgoten, HWA en kilgoten behoren tot de mogelijkheden. Ook voor het maken diverse zinken lijsten kunt u bij ons terecht. Naast zink behoort koper ook tot de mogelijkheden.

Ketel

Is uw ketel toe aan vervanging? Heeft u hogere eisen gekregen of wilt u misschien een meer duurzame verwarmingsinstallatie? Neem contact op voor een goed advies op maat.

En verder

Warmtepompen

In onze omgeving is veel ongebruikte energie aanwezig in de aarde, het water of de lucht. Een warmtepomp kan deze gratis energie omzetten in bruikbare warmte of kou. Dus als u uw woning wilt verwarmen, koelen of kraanwater verwarmen én tegelijkertijd energie wilt besparen, kiest u voor een waterpompsysteem.

Met warmtepompsystemen zorgt u voor comfort in uw woning. In de zomer kunt u uw woning heerlijk koelen en in de winter goed verwarmen, zodat u altijd beschikt over een comfortabel binnenklimaat.

Woningen worden tegenwoordig van veel betere isolatie voorzien dan vroeger. Daarom is er nog maar weinig energie nodig om de woning het gehele jaar op een aangename temperatuur te houden. Een warmtepomp in combinatie met vloer- of wandverwarming sluit goed aan op deze situatie.

Door onze kennis en ervaring met duurzame energie-oplossingen kan ik u optimaal adviseren over de mogelijkheden. Naast een energiebesparing tot circa 50% zorgt de warmtepomp het hele jaar voor optimaal comfort door energiezuinig verwarmen en koelen.

Storing?

Heeft u een storing aan uw verwarmingsinstallatie? Vervelend! In de meeste gevallen zijn wij in staat om binnen 24 uur het probleem op te lossen. U kunt eerst nog proberen om uw cv-ketel te resetten, hiermee wordt het probleem vaak al opgelost. Dit kunt u doen door middel van de resetknop, of door de stroom er eventjes af te halen.

Indien dit niet heeft geholpen vragen wij u de volgende stappen te ondernemen voordat u belt zodat wij u beter kunnen helpen:

1. Kijk of de cv ketel onder de juiste druk staat. De meter hoort tussen de 1 en 2 bar te zitten.
2. Noteer een eventuele storingscode die word weergegeven op het display.
3. Noteer het merk en type van uw cv installatie.

Heeft dit niet geholpen of komt u er niet uit? Neem gerust contact op.
U kunt ons bij spoed het beste bereiken op: 06 – 49 47 32 86